Om os

NTG Courier A/S er en del af Nordic Transport Group A/S, som tilbyder en bred vifte af transport services til/fra hele verden.

NTG Courier A/S er skabt og udviklet af vores team der tilsammen har mere end 45 års erfaring, indenfor logistik og service. Vores mål er, at vise vores kunder at vi ved hjælp af et stærkt online booking system og særligt udvalgte leverandører kan tilbyde en pålidelig og effektiv logistik løsning. Ejerskabet er fordelt mellem medarbejderne og Nordic Transport Group A / S, hvilket sikrer dedikation og ikke mindst, ejerskab fra alle i gruppen.

Vi tilbyder vores kunder en bred vifte af service muligheder, så transporten bliver skræddersyet til dit behov. Vi ser os selv som en troværdig forretningspartner og vores mål er at skabe et stærkt og effektivt samarbejde med vores kunder.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dine forsendelser eller vores produkter og services. Eller hvis du har brug for råd og vejledning omkring din transport eller emballering.

Kontakt os